04-09-2024

Si farvel til sommeren med stil, på en trygg og enkel måte

Si farvel til sommeren med stil, på en trygg og enkel måte

Sommer, ikke dra…
Kortere dager, solen varmer ikke like mye, feriesesongen nærmer seg slutten, og alle vender tilbake med oppladede batterier – er dette det perfekte tidspunktet for å arrangere et utendørs arrangement? Selvsagt!

Vi vet hvor vanskelig det er å finne det riktige teltet for denne perioden når alle faktorer spiller en rolle... Derfor vil vi gi deg en direkte løsning – et elegant og sikkert telt som rommer opptil 190 personer!

 

Sikkerhet og værforhold

 

Jehlan er et telt som takler alle sensommerens lunefulle værforhold. Laget av brannsikre stoffer, beskytter det mot regn, vind og sterk sol, og sikrer komforten til gjestene dine gjennom hele arrangementet. Er du bekymret for vinden? Slapp av – med et ekstra sikkerhetssett som inkluderer 45 cm lange plugger, tåler Jehlan vindkast opp til 100 km/t!

 

En stil som imponerer

 

Jehlan er ikke bare funksjonell, men også stilig! Dens unike stjerneformede design tiltrekker seg oppmerksomhet og tilfører eleganse til ethvert arrangement. Enten du planlegger en festival eller et stort firmaarrangement – Jehlan vil bli midtpunktet som forbløffer gjestene dine.

Skal arrangementet vare langt ut i den mørke natten? Da kan det være lurt å vurdere ekstra LED-belysning, som enkelt kan festes direkte til strukturen. Slik sørger du for god synlighet og unngår at noen ved et uhell kolliderer med hverandre.

 

Mesteren av enkelhet

 

Vi vet at du heller vil bruke tiden på å organisere arrangementet, ikke på å sette opp teltet. I løpet av omtrent 40 minutter er teltet klart, og demonteringen tar bare et øyeblikk. Du får mer tid til det som virkelig betyr noe, i stedet for å bekymre deg for tekniske detaljer.

 

Prøv selv, det er så enkelt!
Trenger du hjelp med å velge riktig telt eller ønsker du en gratis grafisk design? Kontakt oss!